Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. Змни вдбувалися до останнього знмального дня. Псля нього був ще один останнй знмальний день, коли додався фнальний епзод з волонтерами, як везуть допомогу.
Через нов под допрацювали сценарй. в цьому прояв гротескного реалзму, що йде, зокрема, вд Гоголвсько ще концепц людського тла, яке надйно вписане в космчну цлснсть буття. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Тод був хоч якийсь шанс на виживання. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол".
Режисер Михайло ллнко розповв, що дея картини виникла ще у 1967 роц, проте тод було нереально втлити в життя через деологчн стандарти. Режисер та автор сценарю “Толоки” Михайло ллнко про дею суть картини, довгий шлях створення вдсилання до нших свох фльмв. Стежте за нформацю. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Загалом держава профнансувала близько 98% вартост стрчки. А ось нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком Давно. Його, як поетичне кно, важко критикувати за сторичн огрхи, але й важко гучно хвалити, коли так помтн т нюанси, як б зробили його ще кращим.
"Михайло знайшов те, що ми з вами, укранц, якщо глибоко заглянути, то ми зрозуммо, що ми живемо з вами на прекрасному гарному древньому дуб. Цей кадр прекрасний, величний, ефектний оптимстичний. Вража, наскльки тсно у кнотвор переплелися безсмертн рядки Шевченка, спогади реально людини та сторичн факти. Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Сюжет: Провдною ниткою сюжету слугу сторя стосункв Катерини Василя. нарешт вдбулася всеукранська прем’ра. Пд час заходу знмальна група та режисер картини Михайло ллнко розповли про роботу над фльмом. Але можна спробувати пройти маленький екскурс у под в житт нашого народу. Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н.
Команда фльму оголосила про початок спльного прокту з Фондом “Повернись живим”: см гривень з кожного квитка на “Толоку” будуть перерахован фонду спрямован на допомогу арм.