12 березня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно романтична балада Толока режисера Михайла ллнка. ), були скорочен. Ще до призначення голови Держкно вдбулося рзке скорочення списку фльмв, тобто частину робт, як пройшли птчинг, скоротили. 12 домвок змнила героня фльму Катерина (роль викону акторка ванна ллнко), а через них промайнула 400-лтня сторя Украни. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Ми хочемо тримати з вами зв'язок. На жаль, у 1987 роц наш фльми нхто нде не дивився.
Усю картину умовно можна роздлити на 14 частин – саме стльки разв Катерина лишалася без хати, стльки разв гуртом пдбудовували. Повторюш за Катериною, як пд гпнозом: Макар, Микола, Петро, Оверко, Степан… Маруся. Вд трагед до комед Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси) Тод я дописав клька куплетв вийшла оптимстична укранська народна камасутра.
— Бачив, яка велика робота виконувалася до 3- — 4- години дня. Зазначимо, що першими глядачами стрчки стали вйськовослужбовц й мирне населення зони проведення ООС восени 2019 року у понад 20 мстах селищах Донецько та Лугансько областей. Це радше сторя про силу, що завжди об'днувала укранцв проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля. Про це прес-служба вдомства повдомила у Facebook. Бльше про кно: Автор картини зробив глиняний будинок "живим" гером, який перенс на соб под чотирьохсот рокв нашо стор. Вн розповв “Укранському нтересу” про свй новий фльм “Толока”, про стрчки, варт уваги, а також про втчизняний кнематограф загалом.
Сюжет Толоки охоплю близько 400 рокв стор Украни вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату головно герон Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.