Виконавиця головно рол ванна ллнко у коментар Гал-нфо ззналася: “Це була надзвичайно цкава робота. Дуже хороша атмосфера на майданчику багато цкавих людей довкола. У фльм стльки прошаркв, що кожен знайде щось сво, адже 400 рокв в однй стор — це чимало”.
Режисером, автором сценарю та спвпродюсером стрчки Михайло ллнко. Але нби згори почув пораду — напиши йому довдку. У невол вражй! Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. ван кивнув: мовляв, ншим разом. Була хороша екранзаця за мотивами твору Шевченка “Каптанша” в 1987 роц з Богданом Ступкою в головнй рол.
Це, мабуть, мпульс вд вана. Вд толоки не вдмовлялись, це прирвнювалось до грха. дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Першим став фльм “Кборги”. “У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Втм, на мою думку, варто говорити не тльки про назван мена.
Про фльм З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. Це залишилось в генетичному код укранцв, коли бда збираються на Майдан, разом перемагають бду. Це видно по телепродукту на побутовому (ефрному) рвн й на рвн концептуальному. Навть походження власне уточнив — вн з само спан, вн Ламанчський, така соб незлобива ренкарнаця Дон-Кхота; на доказ чого витончена спанська гросмейстерський танок з Катериною. ма дуже весняний вигляд Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк. Толока: трейлер укранського фльму дивитися онлайнНавгатор по фльму
Як зазначають творц, фльм 400-рчною подорожжю хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки.