В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. Режисер клпу Кадм Тарасов.
Пес привв додому бездомне кошеня, з крихтного зврятка вийшов кремезний красень У мене – своя. Але мж цим всм мали пройти роки. Ми вже можемо подлитися успхами в промоушен Толоки. 12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Бо якщо йому сподобаться, то.
Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. 12 -го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Вже тод режисер визначився з назвою картини. На жаль, це вважаться в нашому кновиробництв занадто великою розкшшю.
За словами ллнка, дея створення стрчки виникла давно, коли вн разом з братом сидв у рдному сел та задумався, що толока – це головна об‘днуюча програма. Потм лунали слова провдника. “Ми з гуртом “Мандри” зробили музику, до нас долучились багато класних людей. За 2 роки близько 10 тисяч користувачв пдтримали 43 рзномантних проекти на суму понад 2,7 млн. грн. Цей фльм – як мкс музики укрансько дентичност. Це дв важлив сутност ц стор. По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря в оч втрапив врш "У т Катерини". Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень.
Як повдомляв Укрнформ, прем’ра фльму "Толока” Михайла ллнка вдбулася 10 березня у столичному кнотеатр “Кивська Русь”. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня.