— У кно, у кновиробництв сну певна мстика. Шсть рокв ми Толоку знмали... ось нарешт останнй знмальний день. Залишився останнй кадр Кримсько толоки. Його мамо зняти з одного дубля, бо сонце заходить.
Примром, виконавиця головно рол ванна ллнко вважа: Толока - стрчка неодноразового використання. сторя "Толоки" як фльму розпочалася ще в 1967 роц. Толока – це стратегя виживання Украни, наша зброя проти вон, загарбникв, руйнування укранського села, Чорнобиля. Знову вийшло про любов. Скоро у прокат:Вже ц весни на кноекрани вийде стрчка Михайла ллнка Толока, знята за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост….
сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД). Другого фльму, з яким погодився спвпрацювати наш фонд. Нагадаю, що фльм планували випустити ще до 200-рччя вд дня народження Тараса Шевченка — 2014-го. Нагадамо, до цього часу в мськй рад Тернополя обцяють модернзувати обладнання в “Палац кно”, аби мстяни мали змогу вдвдувати стрчки, як виходять в прокат. Якою була хня реакця на фльм? Вона – сильна й молода – знову й знову вдбудову затину”, – зазнача режисер Михайло ллнко. Цей фльм – як мкс музики укрансько дентичност. В укранський прокат фльм Толока вийде навесн, 12 березня. Та й не так важливо, як це називати. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.
Компаня: ллнко Фльм Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: Принаймн я не знайшов н в поез, н в живопису, н в кно. Вартсть стрчки – майже 28,4 мльйони гривень. "Мен не вриться, бо почалося все у 1967 роц на берез Днпра в сел Бучак. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. — Можливо. Якось я почув ц думки уголос вд брата. Зйомки фльму вдбувались в Укран. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об’днаних сил (ООС).
Навть в укранських пснях, у яких про все, про толоку – ан звуку (мораторй на спогади про толоку – ще одна тамниця).