Це не випадковсть, ми чимало зробили для того, щоб там був герой, просто як статус. Я дуже радий, що особливо останнм часом герой пшов на екрани. Можемо згадувати останн фльми. Можливо, це дивний герой, такий як у “Думки мо тих”, нколи абсолютно вдвертий, як у фльм Володимира Тихого “Наш котики”. Але, герой з’являтися почав. Вони рзн, але х об’дну те, що черги ростуть!
Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року за пдтримки УКФ. Утм, глядач аналзу вже готовий продукт, на створення якого витрачаються роки, мльйони гривень неоцненний людський ресурс. Участь у пресконференц взьмуть режисер Михайло ллнко, актори фльму ванна ллнко та Богдан Бенюк, представники Державного агентства Украни з питань кно та Фонду Повернись живим. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто. тут я повинен згадати одну дуже важливу обставину, яка визнача побудову сюжету фльму. Бо без бульйону розчину не буде дамантв. Зробив висновки, ще було трохи часу пдправити деяк детал, змстити акценти, додати реплки. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше.
Кнопрокатний старт фльму "Толока" запланований на 12 березня, але чи буде вн псля введенням карантину через коронаврус - поки невдомо. Добре в ц Катерини виходило прямо дивитися в оч ворогам. Багато охочих у хол фотографувалися з лдером гурту "Мандри" Сергм Фоменком – Фомою. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. “На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами “Толоки” до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, Михайло ж автором сценарю та спвпродюсером. — У дитинств я мав щастя абсолютно свдомо потрапляти на так толоки, як були пов’язан з згуртуванням людей, як робили нагальну потрбну рч, — пригадав народний артист Украни Богдан Бенюк. — Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Возили з собою апаратуру та фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого тод призупинили. У фнал побачите волонтерв та нш дуже важлив сторнки укрансько стор.
30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока. це той епзод, який з'явився вже в процес створення фльму – псля анекс пвострова Росю. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму Михайла ллнка "Толока". Навть не знаю, що сказати…За дв години у стрчц Толока показав чотириста рокв укрансько стор режисер Михайло ллнко. В укранський прокат фльм Толока вийде навесн, 12 березня. ванна ллнко у рол Катерини / Фото Толока Розповда про 14 важливих фрагментв стор. Вдомо, грашки, якими ми грамося, нод починають гратися нами.
Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: