– Це цкава думка про наше минуле, ще дотрипльске, коли так само пдймати хати. про наше майбутн, коли на Майдан збиралась громада розв’язували питання, як до того здавались невиршуваними, – поясню задум Михайло ллнко. – А потм я натрапив на врш Шевченка “А в т Катерини хата на помост”. Вн раптом на дв сторнки, але в ньому закладено так багато…
Свого часу на мене вплинули роздуми вголос брата Юря про укранську хату, про толоку. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, завжди у центр громади. Робота над фльмом "Толока" почалася ще 2013-го. Сюжет Толоки охоплю близько 400 рокв стор Украни вдтворю драматичн та герочн епзоди. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин Бг часу та сторичн под у фльм частково будуть втлен у змодельованому, нод навть грашковому вигляд. Робота над фльмом Толока почалася ще 2013-го. Коли Катерина з дтьми збира реч пережджа до Криму, вона губить гребнь. Фотозон було достатньо, бажаючих зробити свтлини - теж.
Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. Такий тут хронотоп закладений — навть взуально: Хата знаходиться мж двох козацьких могил. Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою.
Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду "Повернись живим" направлен на допомогу арм. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко. Завершуться стрчка пснею "Укранська народна камасутра" - це авторська нтерпретаця укрансько народно псн "Чорн очка". той образ знахаря, образ козака-писарчука переда характер укранцв, вмння дивним чином перетворити, обернути небезпеку соб на користь. Нбито сучасна людина, а провнцйнсть у кожнй реплц. Перед тим регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники. Той неситим оком У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого Сергй Фоменко, лдер Мандрв. Чи буде вн цкавий основнй категор вдвдувачв кнотеатрв – 20-35 рокв? Покажуть прокатн тижн й суми касових зборв.
Щоразу з Украною прощалися говорили, що нема. Але щоразу вона вдроджуться, так само як воскреса укранська хата, - впевнений ллнко. Головна героня стрчки, Катерина, попри все, знову знову зводить стни свого будинку. Режисер наголошу, що толока багато разв рятувала крану, а ще - привчила укранцв до терплячост: Часом ця терплячсть нас пдводить. Нам треба вириватися з цього кола. фльм на це вказу.