— Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Там у мене роль вана Ярошенка, який подорожу протягом трьохсот рокв. Картина ма настльки сильний художнй вимисел, у нй дуже передан епохи. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. Фльм — суто укранський, наш, для себе. теми там пднят, як дуже для нас актуальн. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй.
Один каже: Брате, Потм була ще одна зупинка — фнансова. “Мен не вриться, що це вдбулося. У фльм стльки прошаркв, що кожен знайде щось сво, адже 400 рокв в однй стор — це чимало”. У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого Сергй Фоменко, лдер Мандрв.
Крм того, Михайло Герасимович ззнався, що на написання сюжету стрчки його надихнув твр Тараса Шевченка. У фльм жнка не стар прожива под стор Украни упродовж чотирьох столть. Сьогодн теж намагаються називати громадянською. Також 7 гривень з кожного проданого блету у кнотеатр пде на допомогу укранським вйськовим. Не оминув прем'ри й режисер та клпмейкер Вктор Придувалов У фльм багато метафор алегорй, вн охоплю сторичний перод вд козацтва до наших днв. Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Цей поетичний шедевр вн написав як протокол. покохали тро козакв вона обця вддатися тому, хто поверне з полону брата, а насправд – коханого.
Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. — Укранське кно. Сценарй почав змнюватися. — Мова картини трошки незвична для сприйняття непдготованого в план стор глядача, тому було побоювання, що не вс сприймуть таке кно. Ус ц складов потрбн для перемоги. Таке соб спвснування сторичних епох. ) за пвтора року отримав клька серйозних мжнародних призв (починаючи з Берлна), але так не був показаний у нашому ефр (за прокат вже й не кажу). Чи буде вн цкавий основнй категор вдвдувачв кнотеатрв – 20-35 рокв? Покажуть прокатн тижн й суми касових зборв.
В укранський прокат фльм Толока вийде навесн, 12 березня.У Львов вдбувся допрем’рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка Толока. Над стрчкою працювали з 2013 року. ось лише у 2020-му роботу завершили. Створений фльм за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Прем’ра романтично стрчки Толока в Укран запланована на 12 березня.