Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. За цю брехню у шевченквськй Катерин вдрубали голову, але в ллнквськй екранзац вона не помре вд шабл ревнивого козака. Знмальна група вдвдала понад 20 мст та селищ Донецько та Лугансько областей. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Знову вийшло про любов. Першими фльм Толока у допрем’рному показ побачили на передовй та у прифронтових регонах на сход Украни, де було здйснено 26 показв – вд Щастя до Маруполя. До рчниц Шевченка Верховна Рада Украни свою постановою пдтримала виробництво фльму, але яким був затверджений бюджет фльму Толока зразка 2012 року, таким вн залишаться сьогодн.
Однак за совтв тльки обмовитися про це вголос могло коштувати митцю життя. Але Толока лишиться хорошим спогадом у тих, хто прийшов, подивився оцнив. У чому поляга укранський нтерес? А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Режисер Михайло ллнко каже, що хотв зняти просто фльм про Украну. Алла Бабенко: Там багато позитивно енергетики2004-02-11Зйомки фльму "Толока" режисера Михайла ллнка почалися в 2013 роц. Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Вчився я погано. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською. "Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою.
х ловити треба — навть без шансв пймати. На кноекранах таких фльмв не було майже 60 рокв. Перед переглядом Михайло ллнко зазначив, що якби фльм мав ншу назву, то в результат його все одно б назвали “Толока, бо вн справд робився толокою. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. дея толоки укрансько хати – вдала, виплекана десятилттями, помтно, що вона глибока обдумана.
Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина..."