“Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега.
Щоб загарбать з собою Це видно по телепродукту на побутовому (ефрному) рвн й на рвн концептуальному. А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). У фльм спльного виробництва вн виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош знмати у Болгар, аж раптом вони дзналися, що фльм зупинили. ма дуже весняний вигляд
Чтка фабула, ясно виписан персонаж, що набувають символчно тривалост свого екранного снування. Але справжн народження фльму – в глядацькй зал. Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Фонд “Повернись живим” допомага м, фльм “Толока” також хоче долучитися й допомогти”, – розповв режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко. Це т реч, як пов'язан з вдродженнями нашо нац", - додав Бенюк. Сергй Фоменко, лдер гурту Мандри та автор саундтреку до фльму, вважа, що тему любов у такй стор оминути не можна. Фльм побував на Донбас, де його дивилися бйц та мсцев мешканц.
Це приниження, яке було сказано, а вибачення перед Украною не прозвучало. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького. не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Звукорежисер: Артем Мостовий дея толоки укрансько хати – вдала, виплекана десятилттями, помтно, що вона глибока обдумана. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися.
Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль.