Сюжет Толоки охоплю близько 400 рокв стор Украни вдтворю драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату головно герон Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
Це пов’язано з фнансуванням? У ньому нема, якими були Катерина тро козакв, якими характерами надлен, – коменту Михайло ллнко. тут до мене йде актор, який гра пдполковника радянсько арм Усухова. Трагчних, кумедних, практичних, але реальних. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду "Повернись живим" направлен на допомогу арм. Нахали гост. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, завжди у центр громади. Прем’ра трейлера вдбулася в межах Зимового кноринку Одеського кнофестивалю”, - деться в повдомленн. Саунд-продюсер треку — Сергй Фоменко (Фома).
Тод я дописав клька куплетв вийшла оптимстична укранська народна камасутра. Чим краще зайнятися: екранзацями чи в реальност вдосталь сюжетв? Хоча на них вже було запрограмовано фнансування, але вони залишилися за бортом виробництва. Принаймн так Миколайчук сам розповдав. Спочатку як шок, а потм все нормально. Звичай називаться толока (Toloka), так само називаться фльм. Генеральним медапартнером виступив телеканал ICTV.
Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Однак творчий процес зупинився через под на Майдан та вйну. Офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово негоди, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней". Член Нацонально сплки кнематографств Украни. Щоразу, яке б лихо не пронеслось не зруйнувало домвку, знову знову знаходить сили пднятись жити. Сергй Фоменко – саунд-продюсер фльму розповв, що у процес зйомок змнилася навть першопочаткова дея.
Напишть, як Вам трейлер фльму Толока чи плануте ви сходити у кно на цей фльм.Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим".