Золоте, м. Справд, запрошений був далеко не перший ешелон. Тобто вона апрор — на цвинтар. "Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко. Модеруватиме захд Сергй Неретн. Це фльм, який точно не вдасться дивитися "одним оком".
кульова блискавка символзу збожеволле вд космчно деструкц облаштування всесвту. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевльчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, й як там можуть бути серйозн флософськ розмови. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв. До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок. У Толоц драматичн ноти будуть полемзувати з рончними навть комедйними.
Потм була ще одна зупинка — фнансова. Нема того в свт, З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В. Технчне вдставання злиденне становище персоналу дйшли до останньо меж. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. Не побоюся назвати Толоку культовою стрчкою, одню з найкращих у доробку Михайла ллнка. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Зараз ця цифра досягла позначки 1,8 мльйонв! ua посплкувався з полтологами про те, як рентегрувати Донбас "зшити" Украну. Хатку-мазанку руйнували вдбудовували на толоц 12 разв.
Спродюсували картину Михайло ллнко, Маранна Новкова та Андрй Рзоль. Режисер Михайло ллнко також автором сценарю. Оператор-постановник – Олександр Кришталович. Художники-постановники - Роман Адамович та Микола Кщук. Композитор – Роман Вишневський.