Голова Ради з державно пдтримки кнематограф Андрй Дончик особисто прийшов подивитись на результати державно пдтримки хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк нби нормальний, здоровий. Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин Тод запитав, чи вн записав , бо, як на мене, вона варта фльмування. Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. Бо кно, яке знмалося шсть рокв, на останньому кадр зупинилося! Один каже: Брате, У фльм "Толока" звучить псня "Укранська народна камасутра" в живому виконанн наших вдомих музикантв.
продюсер гор Савиченко тут Чому ж мене не пробира до мурашок магчний реалзм ллнка? Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю. За 2 роки близько 10 тисяч користувачв пдтримали 43 рзномантних проекти на суму понад 2,7 млн. грн. Композитор – Роман Вишневський. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади “У т Катерини хата на помост…”, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.
А толока – це спльнота, – поясню музикант. Потм була ще одна зупинка — фнансова. Натомсть доживе до старост та народить доньку. рзн технолог. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою. Власне, саме тут вдповдь на запитання: "Чому геро фльму (включно з собакою) так довго живуть?" Шевченко взагал розглядав вс поколння укранцв як одне ство, сво слова присвячував " мертвим, живим, ненародженим".
Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. Возив з собою також фрагменти незавершено “Толоки”. Показував, коментував, слухав.