Фльм "Толока" заснований на нким, нколи, н за яких обставин н за як грош не пдтверджених, але абсолютно достоврних фактах, переврених особисто режисером Михайлом ллнком.
Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер. Однак люди приходили на толоку та гуртом допомагали будувати нову хату. За цю брехню вона поплатилася життям — дво козакв не вибачили й загибел товаришв вдрубали й голову (chopped her head off). На екран буде не лише вдтворення фабули твору Шевченка, а й сучасний погляд на рядки романтично балади, звучатиме вдлуння творчост Шевченка в стор Украни та в сьогоденн, - вважають автори фльму. Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. Ми зараз переможемо бду. Дивться також:
"Сюжет почався тод, коли я перевернув сторнки Шевченка, нашого поета-пророка, побачив маленький врш на дв сторнки "У т Катерини хата на помост", - сказав вн. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського Врш Шевченка — то поетичний шедевр, на який звертали увагу у свох дослдженнях Максим Рильський, Михайло Драй-Хмара. Електричка рухалася свом сторичним маршрутом. — Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. В головних ролях – ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський. “Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою.
Особливо у нашй Толоц. Я ставився до цього примно, я бачив, яка кльксть робт виконувалася, наприклад, до третьо-четверто години дня, а потм ц люди вмли дуже гарно вдспвати це, порадти цьому, що вони зробили, це був якийсь такий запас мцност". Стрчку "Толока" зняв режисер Михайло ллнко. Звукорежисер – Артем Мостовий. Корисн статт для Вас: Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. Там написано тльки, що було.
дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. В основу стрчки лягли 66 рядкв Шевченково балади У т Катерини…, а доповнився сюжет спогадами з дитинства легендарного актора вана Миколайчука. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь.