Свй вибр вона доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Фнал поез вдсуваться надовго – чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Режисер також небайдуже поставився до звуку, тож ус сцени доповню певною атмосферою саме та композиця, яку вважав за потрбне додати туди Михайло ллнко. Джерело: 24 каналУ прокат вийшов фльм вдомого укранського режисера Михайла ллнка Толока. Почув, що не записана. ми няк не можемо вийти з цього образу. Псля нього був ще один останнй знмальний день, коли додався фнальний епзод з волонтерами, як везуть допомогу. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. Особливо у нашй Толоц.
Кримське, с. Врешт-решт виршили зупинилися на назв "Толока", що означа традицйний народний пдхд до будвництва укрансько хати, коли до цього долучаються родич-сусди, уся громада. Кожне випробування руйну хату Катерини. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми — Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. За сценарй до фльму також св Михайло ллнко, а от в крслах продюсерв вмостилися також Пилип ллнко, Андрй Рзоль Маранна Новкова. Саунд-продюсером треку Сергй Фоменко (Фома). Суто на мй погляд, тут можна було би пошукати баланс. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”.
Стрчка кардинально вдрзняться вд 90% того, що зараз показують в кнотеатрах. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни. ) Тльки ж для цього треба мати матеральний каптал, ресурс, а де його взяти? Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. Тод ж домовилися, що повеземо фльм до наших бйцв. Там яблуку нде впасти мж емоцями. Цей ресурс невичерпний, вн вдновлються кожного разу, коли зимовим морозним свтанком виходять на кригу ставкв, озер рчок чоловки з косами починають косити очерет, щоби вкрити цим очеретом сво майбутн хати. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Пски, с. Уяви: вйна, згорла хата, насуваться зима, а в тебе лише вода, очерет клька цеглин.
Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. – Цей поетичний шедевр написаний просто як протокол. От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Коли почав працювати над сценарм, зрозумв, що маю право домислити.