Фльм "Толока" – це ваш дитячий калейдоскоп, який ви ховали пд подушку, коли лягали спати. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини столття.
Не подумайте, що я скаржусь. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Також в епзодах зграли роль дти Пилипа ллнка. Бльше про кно: Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован до фонду спрямован на допомогу арм. Сподваюся, моя вдповдь допоможе не лише йому, тому й пропоную як вступне слово до фльму Толока.
Дещо показано у форм символв, асоцацй – як от Мазепа, який просто на стол у Катерини ставив макети церков, хат, кладе дорог реч. Втм, це не завадило режисеров вдобразити 12 рзних сторичних перодв з стор Украни, включно з анексю Криму. Фльм "Толока" – це машина часу, яку можна взяти напрокат на дв години за маршрутом довжиною в 400 рокв, з поверненням до мсця посадки. Коли я почув цю розповдь, спитав, чи записана вона в вана як сценарй, чи збираться вн екранзувати цю сторнку свох спогадв. Фльм-балада Толока зняв Михайло ллнко за власним сценарм. Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка. Адже лейтмотивом картини стала укранська народна псня Чорн очка, як терен.
нове видання Семена Голого Ломако-Внн-Пух Ламанчський так само редагу, видаючи йому правильну довдку — той полиша зону безуму. Якщо напередодн хату спалила блискавка, необережн дти, заздрсний сусд, п’яний старший брат, вдьма, чорнобильська аваря чи знищив набг кочовикв, татар, литовцв, кримчакв, московитв, блогвардйцв, нмецько-фашистських загарбникв, то т, що вцлли, мають шанс швидко збудувати хату й вижити, застосовуючи матерали, як завжди пд ногами. Кно, яке знмали п'ять рокв За допомогою сучасних технологй глядачам проводять детальний екскурс в сторю, дозволяючи познайомитися з долею ц мужньо жнки. Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки. Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина." Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Можемо згадувати останн фльми. ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. У нас патротизм став ганебною хворобою.
Вн зазначив, що у врш Шевченка багато загадок, тож вн як режисер домальовував дописував за поета.