Все вдбувалося одночасно: сусди несли з ставка воду, родич заплтали стни, товкли глину, додавали до замсу полову, солому кзяк (для мцност), збирали всх наявних дтей (для пустощв), жнки починали готувати вечрнй "фуршет" (для настрою) спвали.
Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня. Так, я похвалив. Блнгвзм у кно й на телебаченн: укранська – для комедй, росйська – для мелодрам. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Робота над картиною тривала 7 рокв. У голов не встига виникнути асоцаця з картинкою. Мажорна тональнсть кнцвки вселя глядачам надю, що все ж таки укранцям вдасться розрвати коло трагедй, нарешт збудувати хату, яка простоть вки котру знову не доведеться вдбудовувати. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007).
Але ж зараз ми бачимо, хто надкушу не з'да – подивться, що робиться з Кримом та Добасом. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було б покарати. НЕТ": Укранський трилер "Стороннй" отримав приз за найкращий сценарй на мжнародному кнофестивал в Лос-Анджелес. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою. Кновиробництво зараз у нас майже зупинилось, телеефр кнопрокат переповнен ноземними фльмами (Америка Рося). Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля.
Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: Фльм Толока пропону погляд на сторичн мфи з ншого вкна електрички. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Ба бльше — сторя хати незрдка розгруться у вертеп, народному ляльковому театр. Ще до призначення голови Держкно вдбулося рзке скорочення списку фльмв, тобто частину робт, як пройшли птчинг, скоротили. Але вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. Завершилась зимова та весняна знмальн сес Толоки, нараз вдзнято 25 вдсоткв робочого матералу,– повдомив Михайло ллнко. Вд толоки не вдмовляються – це грх, що вимага негайного каяття спокути. Творц фльму й актори прихали, аби розповсти про фльм.
95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв…