Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Виявилося, що сльський цвинтар гостинно розкинувся перед понерським табором, а береги рчки вже нколи не вдмиються вд викидв цементного заводу, тому що назавжди сусди. Ставок з пляжиком паркан (туалет) також сусди, так само, як сусди через колю сльський храм базарчик з одинокою бабусею в жовтй хустин. Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона...
У ролях: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх, та нш. “Толока привчила людей до дност й це залишилося у генетичному код укранцв. Мнмальна кльксть далогв не перетягу на себе увагу та не вдволка вд того, що вдбуваться на екран. Власне, процес створення фльму чимось нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних вруючих. Це перший за часв незалежност фльм, знятий за мотивами творчост Тараса Шевченка. А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим
Це стратегчний ресурс снування Украни навть тод, коли вона ще не була Украною. 30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. Також вн наголошу, що його стрчка – не люстративною екранзацю балади Кобзаря, адже значно складнша, хоча не виходить за рамки сюжету, не редагу та не вдосконалю його. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. Однак надя, що псля вимушено перерви глядач пде до кнотеатрв у подвйнй клькост.
Це абсолютно ганебна ситуаця. Зазвичай вн намагаться уникнути зайвих кружлянь серед публки, тож, аби зробити це фото, ми чекали на нього до останнього Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free". Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. Додали фрагмент з Кримом та волонтерами. Якщо напередодн хату спалила блискавка, необережн дти, заздрсний сусд, п’яний старший брат, вдьма, чорнобильська аваря чи знищив набг кочовикв, татар, литовцв, кримчакв, московитв, блогвардйцв, нмецько-фашистських загарбникв, то т, що вцлли, мають шанс швидко збудувати хату й вижити, застосовуючи матерали, як завжди пд ногами. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки. Блискуча робота. “Мен не вриться, що це вдбулося. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини.
Фльм пропону чотирьохсотлтню притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд, – йдеться в опис до фльму.