Промокампаня фльму проходить за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Генеральним медапартнером телеканал ICTV.
Толоку режисер сприйма як стратегю виживання Украни. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014?2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь. Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Композитор: Роман Вишневський Ми планували допрем'рний тур у дванадцяти мстах мстечках, нас у цй нцатив пдтримав УКФ. Не уявляю соб, як працювати над фльмом без усмшки над. Напередодн ц нацонально кнопод Михайло Герасимович розповв Голосу Украни про сторю створення картини, про творчу толоку однодумцв, як причетн до не, про сприйняття фльму першими глядачами пд час допрем’рних показв на сход крани. У кожному з цих фльмв репетиця “Толоки”. Марцнкв запитав про роль франквських акторв у стрчц. Чому сюрреалстичний буревй пдняв вз з немовлятами, покрутив стрху з прив'язаною козою опустив додолу? Куляста блискавка, яку так намагаться зловити пацнт психлкарн Ломака – це символ ворогв Украни? Чи навпаки – попередження про небезпеку? Доки думаш, з'являться нший вдеоряд.
12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Це хн власн мена, а не яксь загальн — саме через персонфкацю приходить рятунок. — У фльм справд дуже багато символзму, але, як виявляться, вн заснований на реальних сторях з життя. Ця розповдь, як притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн герочн епзоди. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер. А глина – вона з земл в землю пде. — Саме там той глядач, на якому можна переврити, ма фльм якусь цну, чи н.
Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть хочуть. Цей поетичний шедевр написаний, як протокол. Кнофльм Толока шука вихд з лабринту саме в такий спосб — рухаться вд одно сторично под до ншо. Можна було б назвати фльм Життя одн хати, тому що люди лпили хату, а хата лпила людину – побут, звички, душу, терпимсть, мудрсть, дурсть, гумор, псн та сторю. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Решта фльму – сторичн под, час яких то пришвидшуться глобально то уповльнються так, що помтно, як вн довго тягнеться для герон, яка чека. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто.
Як стверджують творц стрчки, вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Якби не толока, не було б де зустрти свого коханого. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, а завжди у центр уваги.
КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн Толока торрент Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока дивитися онлайн hd Толока дивитися онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост