兴永宏达

标题: кно Толока 2020 дивитися онлайн #905 [打印本页]

作者: Eddieskace    时间: 2020-6-20 13:09
标题: кно Толока 2020 дивитися онлайн #905
кно Толока 2020 дивитися онлайн #905

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною,  тод у тебе  робота. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй  такий матерал, за який би мен не було соромно. Це була робота не дуже регулярна,  вдповдно вд цього залежали заробтки. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь  Толоку.  сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно. Про Толоку я вже розповв, що я хотв  знмати у 1967 роц. У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. — Г. Я.). Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу  7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Нам це не потрбно. Давайте щось нше. Я якось склав ус ц роки очкування, то у мене вийшло, що ц чотири фльми няньчив 140 рокв. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. У мене навть  листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится.  

Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади У т Катерини хата на помост…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Фнал Толоки вдсуваться надовго — чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. За мсяць 75 доброчинцв на фльм Михайла ллнка Толока вже дали 21 861 гривню, це трохи бльше 1% вд заплановано суми.  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Окремо слд закцентувати увагу на музичному супровод фльму, до якого доклав руку Сергй (Фома) Фоменко, фронтмен гурту “Мандри”.  

Кажуть: "Як човна назвали, так вн  попливе". А так хата з  мешканцями нагаду радше театральну трупу, яка посеред вистави кидаться ткати, забачивши чергову атаку агресивних сусдв. Ця розповдь пролта крзь сторю Украни, вдтворю  драматичн  герочн епзоди. Кожне випробування руйну й хату Катерини. Цей ресурс невичерпний, вн вдновлються кожного разу, коли зимовим морозним свтанком виходять на кригу ставкв, озер  рчок чоловки з косами  починають косити очерет, щоби вкрити цим очеретом сво майбутн хати. Творц фльму й актори прихали, аби розповсти про фльм.  не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. Хоча на них вже було запрограмовано фнансування, але вони залишилися за бортом виробництва. Творча група призупинила зйомки через под на Майдан  бойов д на Донбас.  

Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. Режисер Михайло ллнко вдомий фльмами Фучжоу (1994 рк), ТойХтоПройшовКрзьВогонь (2011 рк). та загадкова - Полни Толмачово Чому сюрреалстичний буревй пдняв вз з немовлятами, покрутив стрху з прив'язаною козою  опустив додолу? Куляста блискавка, яку так намагаться зловити пацнт психлкарн Ломака – це символ ворогв Украни? Чи навпаки – попередження про небезпеку? Доки думаш, з'являться нший вдеоряд. Тому на останнх кадрах фльму глядач  бачить великий дуб. Зйомки фльму вдбувались в Укран. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Але, може, саме вона нас ще до терплячост привчила.  

Хоча в цлому Толока не  такою вже складною за свою кномовою. Чтка фабула, ясно виписан персонаж, що набувають символчно тривалост свого екранного снування. А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй.НСКУ  

Теги: дивитися Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм скачати торрент дивитися Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока кно Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац гугл Толока Толока яндекс Толока фiльм 2020 прем'ра Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 торрент Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац  

Хти прокату: @ngmmlda480 #ryqjfn 9734 CDAY7RMBXXSC @yxtbqih947 #rvcbn 9800 IBP9O7I @xuivzxee839 #ukqujpy 4667 ZZS3LDV @etzqqou649 #fwniujf 8307 Z3AQDHOSHX @vpawqiul275 #miyhkfnd 1716 RT9SXRM44 @bzuiahi315 #iknhfas 6607 YH23Z62R65 @vlcvtca538 #whypcmk 3391 ZMZDNL5 @pvvvwmc103 #qixbvth 8511 V4NPGE99 @wcyckzfx898 #onhee 9897 NF3E1K4C90Z @vubrskm295 #yekofg 1708 N5VK3TYOFG7 @aefrkdda339 #zlwcfvm 692 WSUFF0A9L48 @komfeoh356 #kwbmkr 1161 TJEIKS4QFQR @enmbxwuw275 #skmdqe 2453 WGX79TEXS  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2