навть спецальний пес! А може, й не спецальний - 50 на 50
Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, а брат Катерини виявився не братом, а коханим. — Для нас це дуже важливий день, вс ми дуже хвилюмося, — зазначила виконавиця головно рол ванка ллнко. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат. Саме Держкно надало чи не найбльшу суму для Толоки – 28 млн грн. мен вручили урочисто повстку: "хлопче, вперед!" Ну, безумовно, вперед. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив.
Акторка пророку цьому фльму довге життя, бо, каже, вн про суть укранцв: Мен дуже сподобалося таке прислв'я: Вони хотли поховати нас, але вони не знали, що ми насння. Саме тод укранське кно переживало розквт, з’явилася течя укранського поетичного кно, яке помтно вдрзнялося вд радянського. Перед кнопоказом, о 18:30, за участю творчо команди пройде пресконференця. Ми зараз переможемо бду. Ви ж не можете переповсти врш своми словами, вам його треба процитувати.
Живе соб Катерина у звичайнй хат. Вона да шанс для життя. В усх фльмах глядач спостергають поднання реального з мстичним та символчним. Будемо рад бачитися сплкуватися з вами на наших сторнках у Facebook та у Twitter. Всеукранська прем’ра фльму запланована на 12 березня. Зрештою цей процес почав пробивати соб дорогу. Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив. ми няк не можемо вийти з цього образу. — Ви розповдали, що дея фльму виникла ще у 60-т роки минулого столття.