Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над.
– Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Чекати “брата”, за сюжетом фльму, й доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана.
— Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства, -ззнався засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Адже за цю надзвичайно важливу складову фльму також вдповдав наш земляк. — Кльксть не завжди перероста в яксть… Втаючи знмальну групу з першими досягненнями, Голова Держкно Катерина Копилова висловила впевненсть, що Толока буде суто укранським фльмом. Так у фльм з'явилася тема Криму, де вдбуваться остання толока. Без любов без спльноти неможливо жити. Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого.
Так сигнали не можна назвати оптимстичними. Головне, щоб це був статус: персонаж, який може сам соб раду дати, допомогти комусь. Ц гганти – геро, монстри, символчн персонаж, велетн гноми, лих люди, а також добр сусди, знайом та незнайом оточували Катерину в сценар з усх бокв, а вона вперто скликала толоку за толокою – кожен виконував сво призначення. Про це Льввському порталу повдомили органзатори. На фестивальному пол вони успшно працюють. Ваша участь в укранських картинах — велика частина вашого життя?
Читайте такожНаша хата нколи не скраю. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока.