Як змнювалися ви ваш стрчки з роками? Знмальний перод тривав майже 5,5 рокв. Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. Вн – просто нший, не схожий не те укранське кно, яке звикли бачити. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури.
Фотограф – Ярослав Плунський”, - деться у повдомленн. Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. Але в нашй, укранськй стор, дуже багато повторв чи то незасвоних вчасно урокв. До слова, 7 гривень з кожного квитка будуть перерахован фонду “Повернись живим”, який займаться допомогою укранським бйцям. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, завжди у центр громади. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави – а це 98% вартост стрчки. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. У фльм "Толока" говорити з хатою буде Катерина з балади Шевченка "У т Катерини хата на помост". ПАРАЛЕЛЗМ ЕПОХ Його новий фльм – романтична притча, метафоричне кно, майстерна мистецька робота укранського режисера, кажуть фахвц, де використан тонк вдал художн образи, а ще це кно з глибокими смислами, де багато гумору над, що все буде в укранцв добре.
Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц на фронт. Саундтрек до фльму Толока – нтерпретаця Михайла ллнка псн "Чорн очка, як терен" Дво з трьох козакв гинуть, намагаючись виконати умову кохано, третьому вдаться врятувати брата, але брат Катерини виявляться зовсм не братом. А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Я кажу: “Ну, що поробиш, шукай нших, у нас удосталь хороших акторв”. Прийшло дво людей уранц в камуфльованй форм, я стояв в одврку в спальнй сорочц. Колись же в нього срники закнчаться?.
Показ фльму та зустрч з творчою групою “Толоки” вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00.