Засновники постродакшен-компан Coffeepost, продюсери Андрй Роговченко та Дмитро Данилов тут не просто так: Coffeepost також була залучена до створення фльму Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси. Коли почав працювати, подумав: “А як екранзац творв?”. Не знаю, що ще так може об’днувати. — У режисерв люблять питати про особлив моменти пд час зйомок. Шкода, що нема очевидного сектора в кнотеатрах – короткометражок. Не кажу про 25, навть не 50. Дивться також на "Цензор.
Довгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Утм, ншо системи зараз не знайти. Це боротьба за виживання, за свою рдну домвку, яку постйно руйну ворог. Для мене все ж так цкавше. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Так само тро козакв з рядкв: просто Семен Босий, ван Голий та ван Ярошенко. У результат вийшов такий соб щоденник укрансько нац, кнематографчне генеалогчне дерево кожного укранця. Кожне випробування руйну хату Катерини.
Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони. Але мж цим всм мали пройти роки. Трейлер укранського фльму Толока: У столичному кнотеатр Кивська Рус вдбулася всеукранська прем’ра фльму Толока. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Про це повдомля кореспондент Укрнформу. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Офцйний трейлер фльму:Свтло в кабн лфта замиготло й згасло.
Дизайн постера реалзований BelkaStrelka Film Branding. Фотограф – Ярослав Плунський.