Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. Ексголова Держкно Пилип леннко – як продюсер, а донька режисера ванна ллнко виконала головну роль – Катерини. Також в епзодах зграли роль дти Пилипа ллнка. Це той випадок, коли кно – смейна справа, це тльки на користь фнальному продукту на екран. Акторка та балерина ванна ллнко фактично росла разом з дею батька зняти фльм про толоку, прогнозовано втлила цю роль на екран на максимально високому рвн.
вся група була об'днана цю дею. Тому для мене захисники Украни – не чуж люди. Але щоразу вона вдроджуться, так само як воскреса укранська хата, - впевнений ллнко. Хатку-мазанку руйнували вдбудовували на толоц 12 разв. Перед кнопоказом, о 18:30, за участ творчо команди пройде пресконференця. я виршив використати ту сторю у сценар. не надовго, щоправда, бо довдка губиться кудись. - Буде цкаво подивитись цей фльм через рк, через два-десять, та порвняти сво враження емоц". Фльм Михайла ллнка “Толока” вийде у всеукранський прокат 12 березня.
Однак допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов ще восени минулого року. Чому саме м спочатку показали цю картину? – Пд час роботи над сценарм подумав, що якщо у Тараса Григоровича не написано, як довго козаки шукали брата Катерини, то маю право пофантазувати на цю тему. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. У кожного – свом. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Пробував вступити перед першою армйською службою до театрального вишу, але не мен забракло балв. Кно — це механзм, який ма свою нерцю. Змнються крана, кордони назва, полтичний лад, не старють лише клька персонажв.
А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Головна героня стрчки, Катерина, попри все, знову знову зводить стни свого будинку. Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина." З Львова розпочався допрем’рний показ. Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт. Член НСКУ. Нараз нхто не зна програми, планв. Головне було пережити цю павзу, бо випробування були серйозн. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Органзатори домовилися, що см гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован Фонду "Повернись живим" на допомогу арм.
Голова Ради з державно пдтримки кнематограф Андрй Дончик особисто прийшов подивитись на результати державно пдтримки
КЕ: дивитися трейлер Толока гугл Толока Толока дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока дивитися фiльм онлайн Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн дивитися фiльм Толока в hd якост Толока дивитися фiльм Толока трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока КиноПоиск