— Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Я задумав ще у 1967 роц. Приступити до зйомок картини тод завадило те, що сценарй стрчки ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до Украни. Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991 року. Але, як вдомо, у той час кнематограф Украни фактично зупинився. Тому знову довелося вдкласти цей задум. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Але потм була ще одна зупинка — фнансова. це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Особливо у нашй Толоц. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Тому знову довелося вносити корективи. Однак у 2018 роц нам вдалося завершити роботу над фльмом, а 12 березня нарешт вдбудеться всеукранська прем’ра.
Це Богдан Бенюк, ван Леньо, багато нших. Саундтреком у стрчц стала псня Чорн очка, як терен, але дописали додатковий текст. Картина вимага уваги глядача не вдпуска н на хвилину. Тод зрозумв, умовно кажучи, готовнсть рядкв Шевченка до актуалзац. я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. Вн змусить копатися в стор, шукати пояснення тим чи ншим ходам в сценар довго гадати, кого чи що уособлю персонаж Богдана Бенюка – навжений електрик пероду Чорнобильсько катастрофи. Представник вд Держкно вгенй Коваленко також був лакончний у свой промов заявив - у вдомств давно очкували на вихд Толоки. У ньому нема нчого про те, як удалося вижити Катерин на перехрест усх вйн та дочекатися свого коханого, але саме це основою сюжету фльму.
Окремо слд закцентувати увагу на музичному супровод фльму, до якого доклав руку Сергй (Фома) Фоменко, фронтмен гурту “Мандри”. А чекати довелося досить довго. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Толока. Це була робота не дуже регулярна, вдповдно вд цього залежали заробтки. Мене запитують, чому в фльм не вдображен под останнх рокв. Фльм-балада “Толока” створювався за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, написану у 1848 роц. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. “Мен не вриться, що це вдбулося.
12 -го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Довелося зупинитися. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). Почув, що не записана. При цьому дя картини охоплю понад 400 рокв. Врешт-решт виршили зупинилися на назв "Толока", що означа традицйний народний пдхд до будвництва укрансько хати, коли до цього долучаються родич-сусди, уся громада.
Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Толока ма багато тамниць. Толока – не лише будвельний процес. Це стратегчний ресурс снування Украни навть тод, коли вона ще не називалася Украною.
Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока дивитися онлайн hd Толока 2020 х ф Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока дивитися фiльм онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм дивитися фiльм Толока в hd якост дивитися фiльм Толока без рестрац фiльм онлайн Толока Толока фiльм скачати Толока онлайн в хорошй якост фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися кно Толока кно Толока 2020