Половина грошей надйшла вд держави. Довелося зупинитися. Зйомки фльму вдбувались в Укран. Вд трагед до комед Тема вано-франквцв у Толоц спонука перейти до аналзу операторсько роботи. Запорожц, дуже далек вд сучасних гендерних уявлень, жорстко помщаються за неправду.
— Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства, -ззнався засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Алессо – володар Золотого глобусу, улюблений композитор Бернардо Бертолучч та Франко Дзеффрелл. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Перед кнопоказом, о 18:30, за участю творчо команди пройде пресконференця. Мабуть, саме псля т розмови народився задум фльму. про вйну. Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. От Шевченко, фльми про Шевченка – вони рзн, цкав та не дуже.
— А втлили цей задум у сценарй вже псля здобуття Украною незалежност? Так само на екран можна побачити Дмитра Лнартовича, вн у вищезгаданому фльм зграв головну роль. Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас. "Толока" не була винятком. Можливо, зараз було б непоганим внеском сучасн урбанстичн стор. Голова Ради з державно пдтримки кнематограф Андрй Дончик особисто прийшов подивитись на результати державно пдтримки