Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.
У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. У мене навть листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится. Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк далек родич, сусди, а нод й усе село. Вн опинився з такою психчно хворою, агресивно налаштованою людиною вч-на-вч, це могло стати фналом його життя. вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00. У мене – своя. У столичному кнотеатр Кивська Рус вдбулася всеукранська прем’ра фльму Толока. ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран. “Це було неймоврно! Зустрнемось повторимо!” - закликали вони.
Символи твору Ми знайшли вихд з ситуац. Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня. У центр картини зображена укранська хата, а саме процес створення – толока.
В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. На думку актора, толока - це позадуховна рч, яка всередин кожного укранця. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, а брат Катерини виявився не братом, а коханим. Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Однак сама дея розповсти свтов самим укранцям про толоку народилася у Михайла Герасимовича трохи бльше 40 рокв тому! не просто розповсти, але подати красиву, сильну смислову сторю кохання, терпння над.
Дивться також на "Цензор.НЕТ": Укранський трилер "Стороннй" отримав приз за найкращий сценарй на мжнародному кнофестивал в Лос-Анджелес. ВIДЕООпис Толока