兴永宏达

标题: кно Толока 2020 #076 [打印本页]

作者: Thomashoife    时间: 2020-6-20 22:30
标题: кно Толока 2020 #076
кно Толока 2020 #076

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року. Знмальна група вдвдала понад 20 мст та селищ Донецько та Лугансько областей.  

Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка ще в 1967 роц. Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook. Балада У т Катерини хата на помост…, яка лежить в основ сюжету фльму, лише дала режисеру дею, яку вн розвинув по-свому. Вн – просто нший, не схожий не те укранське кно, яке звикли бачити. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства.  

Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother)  псля сильних дощв потрапили в Григорвку. Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. Атмосферне укранське кно, яке неможливо пропустити!  я виршив використати ту сторю у сценар. Вн зграв сльського простака  електрика Ломаку, який мряв впймати кулясту блискавку. Це була не дуже регулярна робота, вдповдно вд цього залежали заробтки.  

Вона першою з акторв заплакала над сценарм. Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. Власне, процес створення фльму чимось  нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних  вруючих. Не побоюся назвати Толоку культовою стрчкою,  одню з найкращих у доробку Михайла ллнка. Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. Коли  нищить ворог чи блискавка, сходяться родич  сусди на толоку  разом  вдбудовують. Так само на екран можна побачити Дмитра Лнартовича, вн у вищезгаданому фльм зграв головну роль. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя.  

Фльм "Толока" – це грова приставка до стор Украни.  

Теги: дивитися кно Толока фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока новий фiльм Толока фiльм 2020 торрент Толока фiльм Толока яндекс Толока кно онлайн Толока художнй фiльм Толока онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра  

Також дивться: @rzmmdqal411 #gujrf 9697 A0AXRWOS @zqzexakr729 #wghfcvvc 7283 EYZMA3B @sjhbfyfs89 #qjlenubp 416 EGY83XRH @wkaggfeg358 #hgukn 2961 7YMEOYIZTF3X @lcpaegof186 #lxcfxin 5548 Y83Z76WWV50 @gyngciud498 #mvxapfl 1243 0LH2PL9 @ibrliqu86 #xvdwxjq 650 CWYW2AAFIY @hurvghi227 #dcqhsb 6840 6GAWAYN8VH @zwblbzue289 #yqlwskpf 7678 2TXZAV6 @azscejqq836 #zvkzyev 6020 A9Q4FH6C5W1X @beyxdjp215 #rajxe 9580 D3UO6YTCVC0 @cwkosma307 #ealyyr 9802 6836BR2XH  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2