Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Костянтин Войтенко (ван Голий) Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н.
З цього вже зрозумло, що головною геронею "Толоки" Катерина. Тому знову довелося вдкласти задум. державного фнансування, що покрило 98% витрат на виробництво. Навть не знаю, що сказати… Також епзодичн рол дсталися Ахтему Сетаблаву, Фаготу, Пилипу ллнко.
– В 1967 роц ми з братом мали цкаву розмову. 12 березня стрчка вийде в широкий укранський кнопрокат, перед цим вдвдавши з допрем’рними показами клька мст, серед яких Тернопль. батальйон Стка збрав кворум Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року за пдтримки УКФ. У не своя роль у фльм – ма навть слова, вона говорить голосом старенько бабус. Вони у мене рзн: на вйськову тематику, лрична тема й стор про кохання. Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока. Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. Так зробив, його вдпустив з миром той божевльний.
Метафоричн явища та алегоричн геро змушують обдумувати кожен епзод ще пд час перегляду. вона да шанс на життя. дея зняти картину за мотивом балади Тараса Шевченка з’явилася ще у 1967 роц. Про це Gazeta. так розгортався сценарй, який привв сюжет фльму у наш дн. У них я завжди чомусь учусь. Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…” охоплю 400 рокв драматично стор Украни.
Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила.До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка.