Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а улюбленим . Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни, – з цих слв Катерини починаться стрчка. Але я, безумовно, сплкуюсь з вйськовими. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети", - поясню режисер. “Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. Якби вам запропонували зняти другу частину Толоки, аби вискочити на новий рвень, ви б взялися? Хатку-мазанку руйнували вдбудовували на толоц 12 разв. Тльки 2018 року стрчка отримала дофнансування.
Толока ма багато тамниць. Гуртом селяни вдбудовують хату. У Катерину закохалися тро козакв. Можна було б назвати фльм пафосно Побачити померти (To Survive And Die), але назва у нього нша. Тур картини зоною ООС пройшов восени торк за пдтримки Укранського культурного фонду. Отже, такий режим на канал. А ось нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком
Толока створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Розказати про Толоку як укранське явище режисер фльму Михайло ллнко задумав ще понад пвстолття тому. Але я, безумовно, сплкуюсь з вйськовими. Нагадамо, до цього часу в мськй рад Тернополя обцяють модернзувати обладнання в “Палац кно”, аби мстяни мали змогу вдвдувати стрчки, як виходять в прокат. Можна було б назвати фльм пафосно Побачити померти (To Survive And Die), але назва у нього нша.
дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Вони роздумували про те, чим для укранця хата. Коли нищить ворог чи блискавка, сходяться родич сусди на толоку разом вдбудовують.