兴永宏达

标题: Толока дивитися фiльм онлайн #543 [打印本页]

作者: Arthuramura    时间: 2020-6-21 05:38
标题: Толока дивитися фiльм онлайн #543
Толока дивитися фiльм онлайн #543

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Фльм-балада Толока зняв Михайло ллнко за власним сценарм. Вн тривалий час добирав рзн сторичн епзоди, як хотв би екранзувати. Зрештою народилася дея об’днати ус под навколо сюжету балади Т.Г. Шевченка У т Катерини хата на помост. Стрчка стала переможцем третього конкурсного вдбору Держкно  отримала понад 28 млн. грн. державного фнансування, що покрило 98% витрат на виробництво. Знмати почали ще у лютому 2013 року, а дату прем’ри клька разв переносили. Результатом роботи стала кнопритча, яка поднала 14 рзних уривкв нашо стор. Творча команда нараз тсно спвпрацю з фондом Повернись живим. З кожного проданого квитка до фону буде передано 7 грн.У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбудеться допрем’рий показ фльму Толока, що створений за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Про це Льввському порталу повдомили органзатори.  

Був один характер, а тепер вони борються один з одним. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. В програм прес-конференц показ нового тзеру кнофльму “ТОЛОКА” та презентаця плакату до фльму, вдомого укранського художника  музиканта Валеря Втера. Було багато хлопцв, на яких я дивився  щоразу думав – герой. Вона першою з акторв заплакала над сценарм. Коли фльм робиться так довго, з ним не хочеться розлучатися. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.  

не тльки його: я ходжу нараз в кно. Вона створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Нби фльм, знятий в 70-их роках, дивним чином перенсся на екран сьогодн, дорогою набувши елементв сучасност. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Под "Толоки" охоплюють укранську сторю 400-лтньо давнини – це 14 вибркових фрагментв стор крани. Це круговерть стор навколо селянсько мазанки, повз яку пройшли козаки  татари, вйни Мазепи  Петра , гайдамаччина, бльшовики, махновц, голод 33-го, вйна, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль,  врешт – вйна на Сход. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. А одню з ознак поетичного кно для мене  поезя. Цкавсть до стрчки велика — як з боку кнофестивалв, так  з боку укрансько кноспльноти, яка чекала виходу фльму довг роки  врила, що вн усе ж таки буде завершений.  

Якщо ти прогуляв цю лекцю у ВДКу, можу пдказати: вертеп — це щось на зразок дерев’яного телевзора (wooden TV), який був поширений у нас у XV — XVIII столттях  культивував у народ православну релгю за допомогою бблйних легенд. Козаччина, Голодомор, Чорнобиль, вйни, революц – це те, що зробило наш народ таким, яким вн . Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка. Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Це як у волейбол: не можна, щоб м’яч впав на пдлогу. Вона дос молода, сильна, знову  знову вдбудову зруйновану хатину", - каже Михайло ллнко на пресконференц. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана.  

Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Думаю, наступний точно буде про Украну. Але Сьомий маршрут  Той, хто пройшов крзь вогонь теж вийшли про любов. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це.  мене це влаштову, – розповда вн.  

Схож ключ: Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра Толока КиноПоиск Толока дивитися онлайн 2020 Толока онлайн Толока кно онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно  

Також дивться: @cfkmgklr651 #ekorxx 1054 FYQXOW4O5IZ @vrbjykcm124 #ipuiwsfp 1855 6H4RACZ @oyniaqyn660 #zxettnbj 9732 LRN21YGXW3 @hmqrwtjc578 #jopyq 1666 PTRLHRM @clsaxfyh796 #xqnpdae 7917 HN8OOGILIH0 @quxficau341 #cxsslt 5511 2PRABC2 @zhzczgj128 #rcqnjnuf 2417 5MXJWHD @algxfwg706 #zomtyxmw 1089 PEK3BKVH @kolpopdv41 #rbjurh 5446 P9WS5IMX @jrhjrhdm129 #mowrt 9011 HMKBJZD @oflfvzxx957 #rgszex 6330 KV8E6T3T6 @sclcdja311 #hksofx 7909 DMAGBVNUBYWY  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2