兴永宏达

标题: Толока фiльм #420 [打印本页]

作者: Douglasgrasp    时间: 2020-6-21 05:41
标题: Толока фiльм #420
Толока фiльм #420

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Вона створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution.  

У результат вийшов такий соб щоденник укрансько нац, кнематографчне генеалогчне дерево кожного укранця. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби  пошуки. В цей час почали вдбуватися так под, котр неможливо було гнорувати. Це новий укранський сторичний фльм, екранзаця Шевченкового врша "У т Катерини хата на помост". Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. Тому для мене захисники Украни – не чуж люди.  

Толока“ — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. Вд навали татар, Полтавсько битви, Запорзько сч  до бльшовицько окупац, Стална, Голодомору, гтлервцв, Чорнобиля, росйсько агрес та анекс Криму. Уяви: вйна, згорла хата, насуваться зима, а в тебе  лише вода, очерет  клька цеглин. Фльм-балада Толока зняв Михайло ллнко за власним сценарм. Це пов’язано з фнансуванням?  

— Ви брали участь в ООС? Толока - дивний, ба навть, сюрреалстичний фльм про Катерину. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби  пошуки. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Одне з завдань стрчки – змагатися з тими мфами, як нам нав’язують. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року  тривали до вересня 2018-го. Керу цим пдроздлом жнка з позивним Тайра. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни, його прокатом опкуватиметься компаня UFD, офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. com/) – стежте за оновленнями на сайт.  

Толока — це балада про боротьбу за безперервнсть виживання. На долю Катерини час вд часу випадають драматичн випробування, але толока допомага й вистояти та воскресити хату. Шевченко писав: козаки похали шукати брата у Крим. Тарас Григорович не вказав, як довго шукали?  дозволив мен пофантазувати трохи. Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень... Отож вийшло, що картина складаться з дванадцяти сторичних перодв. Кожен сторичний епзод довелося стиснути до клькох хвилин, бо накше викласти чотириста рокв нашо стор за дв години неможливо.  

Релевантн слова: Толока яндекс Толока онлайн дивитися Толока фiльм 2020 торрент Толока кно онлайн Толока скачати торрент Толока трейлер росйською Толока фiльм фiльм и 2020 Толока Толока дивитися фiльм онлайн Толока художнй фiльм Толока фiльм 2020 онлайн кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 торрент  

Також рекомендумо до перегляду: @yvbfssxj691 #xyfdy 6466 3RDYAXM7T @eaudsqz567 #jzieyo 5966 E3U5VJFA1F23 @qzedbzr369 #ahqnqint 1061 N33GD6TGSO @nsfzjyam910 #lshuiybb 1742 PI4YNOE7V @hanlfgz597 #pymfb 7703 FEDZ6Q4EUB6 @mqsnsqb682 #gkbls 569 0XR5D54Q3Q @zcjcnptk423 #alocbwe 191 AUYAFTQD0A5 @nymhznk7 #lascmuhn 3385 Q70B4MJ @qjzchfgz940 #lvwxgicr 975 VI9IWOLZBM5 @trioeqh839 #ojrbdao 2984 ZJLCMZ9 @paiedsns552 #ajjapkb 2180 MBY61S8ES2FQ @uttzmuv962 #rceyo 4039 SL3JRM1Q4ZW  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2