Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони.
Толока — це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Так почався сценарй. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл.
Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити брата з полону. Це абсолютно природний процес. Суто на мй погляд, тут можна було би пошукати баланс. Але щоб вразило, зачепило так, що хочеться знову йти дивитися – також н. Спвзасновник FILM.
Бг часу та сторичн под у фльм частково будуть втлен у змодельованому, нод навть грашковому вигляд. Та зрка була не золотою, але для нас на вагу золота. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. У мене зараз реальн проблеми з цим питанням. Прем'ра фльму "Толока" вдбулась 12 березня. — Образ Катерини, яку зграла ваша донька ванна, дуже потужний й щирий. Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим". Кожного разу видаться, що це найгрше випробування, а фльмом ми намагалися розказати про те, що були випробування, вони в минулому. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун. я виршив використати ту сторю у сценар.
— Червоною стрчкою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини. Чому саме цей врш взяли за основу фльму?