сну кно протокольне поетичне. У протокольному реч називаються своми менами. А одню з ознак поетичного кно для мене поезя. Ви ж не можете переповсти врш своми словами, вам його треба процитувати. Там тамниця. Без тамниц мен не цкаво знмати кно, не цкаво таке кно дивитися.
Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер. Про боротьбу за крану, яку постйно руйну ворог. Читайте такожНаша хата нколи не скраю. — Як вдомо, кльксть — не завжди яксть… Кнострчка знматься за формулою: ми, для нас, про себе. До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! — Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв.
Нам буде цкаво подивитися через рк, може, через два або через десять порвняти сво враження, сво емоц себе. У балад Тараса Шевченка йдеться про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми — Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя. Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. Катерина могла бути двчинкою, сусдкою, закоханою в нього, готова вддати все, щоб повернувся, а вн не зна, що вона його коха. Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають. Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. знову термново треба скликати толоку, бо зима не чека. Нараз нхто не зна програми, планв.
Насамперед, через фестиваль “Вдкрита нч”, який вдбуваться вже 22 роки, потм через нститут. Так повторються не один раз. ось нарешт останнй знмальний день. будуть Голодомор, вйна, Чорнобиль. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго. Завданням укранського кно тепер вважаться зжити елементи нацонально приналежност й домогтися повно нтернацоналзац решток свого кно за прикладом укранського телебачення, яке обслугову росйського та американського виробника й нося деолог.
"Тут глина, там вода, очерет, тут щось росте для каркаса. Але головне - толока. Толока збираться. там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. вона да шанс на життя. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко.