— Усе почалося з того, коли у 2014-2015 рр. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Й у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю стрчку. Возили з собою апаратуру та фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого тод призупинили. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив вйну не з новин не з нтернету, а на власн оч. дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт.
Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського Фльм почали знмати ще 2013-го. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. Думаю соб: до кого, нарешт, звернутися по Украну з гарантю? До Шевченка, звичайно! — Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть.
Кно — це зброя Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно. Але я бачив сльози на очах наших бйцв, лтнх жнок на тих показах. Проблема, одначе, в тому, що згадану мною тему неможливо звльнити вд нацональних мотивв: деться про спосб виживання нац в конкретних сторичних умовах, як складалися впродовж тисячолть об’днались у народному звича.
Бо ж кно — це не просто розвага. — Практика свтового кно продемонструвала, що для того, аби була яксть, потрбен процес. Алла Бабенко: Там багато позитивно енергетики2004-02-11Зйомки фльму "Толока" режисера Михайла ллнка почалися в 2013 роц. У кожного – свом. Спродюсували картину Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. — Я б взагал затвердив матрархат як державний устрй (посмхаться). Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран.
Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. Фльм стояв 15 мсяцв – зараз ми реанмумося”. Для завершення фльму “Толока” браку 2 мльйони гривень – саме цю суму команда збиратиме на платформ “Спльнкошт” (https://biggggidea.com/) – стежте за оновленнями на сайт.