“Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому... Найдивнше те, що толока — ця ункальна, переможна система укранського самопорятунку — як не дивно, не залишила слду у лтератур. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки... Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.
Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. Як можна оцнити висловлювання продюсера. Цей поетичний шедевр вн написав як протокол. А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. з лейтмотивом: Хата не мусить бути чужою, Чужа хата не своя.
Там написано тльки, що було. У стнах укрансько хати велика тамниця незнищенност Украни. Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Нам треба вириватися з цього кола. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться.
Потрбно боротися. Врш Кобзаря фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв. Крм загально несприятливо ситуац, фльм опинився у зачарованому кол, що було мен добре знайоме. Звичайно, це грк уроки стор, в одному фльм не можна збрати вс вдтнки. Шевченко писав: козаки похали шукати брата у Крим.
У невол вражй!
Теги: Толока КиноПоиск х ф Толока Толока фiльм Толока 2020 торрент Толока фiльм 2020 фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац фiльм онлайн Толока кно Толока яндекс Толока фiльм и онлайн Толока 2020 Толока торрент скачати Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd