Ще читайте, як вдома голлвудська зрка потрапила в укранську комедю з Поляковою та Остапчуком "Побачення у Вегас".
— У даному випадку практика свтового кно показала, що для того, аби була яксть, потрбний процес. це почалось ще до трипльських часв. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. Тарас Шевченко бачив його в Розритй могил, начетверо розкопанй: Ех, якби-то найшли те, що там схоронили,— Не плакали б дти, мати не журилась. Якщо згадате, його творв на кноекранах Украни не було останн 60 рокв.
тому, як тльки маю вльний час, ду до дтей — розмовлямо, грамось у яксь гри. Ми живемо у двомовному середовищ. Що тльки не зробить жнка, щоб звльнити свого брата з турецького полону. Думаю соб: до кого, нарешт, звернутися по Украну з гарантю? До Шевченка, звичайно! У т Катерини — Пан льнко казав, що на основ "Толоки" дуже багато вдзнятого матералу. Тому я виршив створити про це цле кно, – каже ллнко. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Зустрч з творчою групою й показ провели у стнах театру кно “Люм’р” 26 лютого, нформу “Галка”.
Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. сторична драма вд вдомого укранського режисера та сценариста Михайла ллнка, знята на основ вдомо кожному адекватному укранцю балади Тараса Шевченка У т Катерини. Чим краще зайнятися: екранзацями чи в реальност вдосталь сюжетв? На ваш питання завжди вдповмо тут.
Михайло ллнко толоку назива стратегю виживання Украни, тамною зброю проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля.