Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року. А дуже хотлося.
Було клька версй. За словами ллнка, допрем’рн покази “Толоки” вже вдбулися у Литв, Туреччин, Болгар, де в першу чергу збирали нашу даспору. Я всм вдячний: продюсерам, костюмерам, гримерам, акторам. Зокрема, Богдан Бенюк майстерно втлив на екран колоритного мисливця за кульовими блискавками Ломаку. Тод були цкав процеси: укранське кно бльше знали через студентськ дебютн роботи. Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Так сигнали не можна назвати оптимстичними.
Нин стрчка готова на 45%. Генеральний медапартнер — телеканал ICTV. Хаос рзних кадрв, персонажв, людей, тварин, грашок, спецефектв такий швидкий, що не встигаш х запам'ятовувати, вдслдкувати. Виходить цкава захоплююча гра. Офцйний трейлер фльму:Свтло в кабн лфта замиготло й згасло. Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Стежте за нформацю. А вн сам з того регону, де гаряче. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл.
За Гоголем Шевченком належить згадати народну культуру, фольклор, без знання якого н Гоголь, н Шевченко просто немислим. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, – вдгукнувся про роботу генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution, продюсер Андрй Дяченко. Режисер Михайло ллнко пдкреслив, що вже протягом 50-ти рокв не було жодно екранзац творв Шевченка. Очевидно, що з середини 90-х була глибока павза. У фнал побачите волонтерв та нш дуже важлив сторнки укрансько стор. Це неможливо, але в нас це вдбулося. UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк маркетинг-директора компан Полни Толмачово
Анекся Росю Криму та початок вйни на Донбас стали частиною кно. Символчно в фнальному епзод фльму, який вдбуваться в Криму, знявся Ахтем Сейтаблав.