Коли возив “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, то казав хлопцям, якщо вдасться дозняти “Толоку” – привезу. Дуже допомг у цьому Мирослав Гай. Вн професйний актор, який став вйськовим, волонтером й офцером. Пд час першого туру з показом ми були знайом ранше, якось несподвано перетнулися на блокпосту. Уже коли побачилися в Кив, я запросив його на одну з ролей. Вн з радстю приднався до команди. Тод ж домовилися, що повеземо фльм до наших бйцв. Для мене – це основна фокус група глядачв.
Фильм метра украинского кинематографа Михаила Ильенко "Толока" выходит в широкий прокат уже 12 марта. Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. Це цкаво потрбно розвивати. Тому вн нби да дозвл тому, хто хоче зробити нтерпретацю його твору. Вражаючий кадр наприкнц фльму: дуб, пд яким на ньому налплен маленьк мазанки з вогником у вкнах. Як б бди не падали на голови укранцв, одначе жнка приведе на свт нових дтей, роду не буде переводу.
У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка вана Миколайчука. Ця розповдь пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн герочн епзоди. — Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань? З трепетом чекав, коли побачу вже змонтоване кно. Цкаво подивитися. Початок прес-конференц о 18-30. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Я заздрив лтописцю: яку ж треба мати фантазю, щоби заповнити буквами таку товстелезну книжку! Я не мг написати й одно сторнки Как я провёл лето (я вчився в Москв). То проста два наша технологя будвництва, яка спрацьову навть у найекстремальнших умовах да можливсть вижити.
Говоримо про те, чому за основу стрчки було взято врш Тараса Шевченка – “У т Катерини хата на помост…”, чому зйомки стрчки почались ще в 2012 роц, а завершилась нещодавно, скльки акторв з Прикарпаття вдзнялось у фльм, як створювався основний саундтрек та як реагували на фльм глядач у прифронтовй зон. У фльм також зобразили маловдомий факт з життя вана Миколайчука, про який той планував розповсти незадовго до смерт, повдомля кореспондентка "Форпосту". У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Головна героня Шевченково балади гине, а от ллнкова Катерина житиме до старост. Це могла бути наречена, дружина, вдовиця, яка поклала око захотла видного хлопця пристосувати до господарства – Шевченко не уточню.
А якщо хочете бути в курс лише новин та важливо нформац про здоров'я, пдписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосб життя.Толока - дивний, ба навть, сюрреалстичний фльм про Катерину... чи н, чи, можливо, про Украну.