Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни.
Ото спалить сусд хату, то ми глини накопамо, толоку зберемо. Цей цикл таки перерветься, коли страшний втер-втрюган перемеле все навколишн життя (майже цитата з Фучжоу) Катерина поведе за собою аж дванадцятеро дтей (подбна дванадцятка уже виникала у картин), з них лишень одна двчинка. Я б передав тоб паперовий сценарй, але вн укранською мовою. Там зовсм не т питання, як хвилюють нас тут. Вот как описывают сами создатели предстоящий фильм: Не Толокою диною, не хатою-мазанкою ( варто нарешт поховати, що й вдбуваться в одному з епзодв, ндивдуальною каптальною забудовою, розрахованою на десятилття.
Чернець, затинаючись, почина читати свй лтопис, але на п’ятому слов вдвдувач радять йому швидко переписати всю цю ахнею з урахуванням хнх уточнень. — У мене зараз дуже цкавий перод. Врешт-решт виршили зупинилися на назв "Толока", що означа традицйний народний пдхд до будвництва укрансько хати, коли до цього долучаються родич-сусди, уся громада. Дана Царук, Укранський нтерес Коли фльм вийде на екрани? Гетьман ван Мазепа заносить в хату розкшне дзеркало, потому декоративн театральн хати, укладен одна в одну за принципом матрьошки, нш реч.
Разом з презентацю нового трейлера творц фльму оголосили про благодйну нцативу: см гривень з кожного проданого квитка на Толоку будуть перерахован в фонд Повернись живим на потреби укрансько арм. цей сюжет привв фльм у наш дн. Бо якщо йому сподобаться, то. Утм, система показала себе “робочою конякою”, як дал складатиметься поки незрозумло. Крана: Украна сть у мене брат диний
Романтичну баладу за мотивами твору “У т Катерини…” Тараса Шевченка створили за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.