兴永宏达

标题: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #297 [打印本页]

作者: Arthuramura    时间: 2020-6-22 00:13
标题: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #297
фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #297

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом  з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. Фонд Повернись живим допомага м,  фльм Толока також хоче долучитися й допомогти.  

я здив вздовж лн фронту  зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Кно — це зброя — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни, його прокатом опкуватиметься компаня UFD, офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. ) за пвтора року отримав клька серйозних мжнародних призв (починаючи з Берлна), але так  не був показаний у нашому ефр (за прокат вже й не кажу).  

Один каже: Брате, я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Останню врешт побудували в Криму. Коли  дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку  сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять  скромну хатинку. Але справжн народження фльму – в глядацькй зал. Бо за часв СРСР нхто б не дозволив його реалзувати.  

збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн. Вн тривалий час добирав рзн сторичн епзоди, як хотв би екранзувати. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Тльки якщо колись гуртом вдбудовували зруйнован хати, то сучасна толока набула ншо форми – гуртом збирають матеральну допомогу арм, переселенцям. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив вйну не з новин  не з нтернету, а на власн оч. Власне толока — це коли вс разом босонж товчуть — товчуться на одному мсц (party), щоб як слд перемшати вс згадан компоненти, з яких  зводиться традицйний укранський дм — хата (hata). До 1991 року я не мг сподватися зняти "Толоку" через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог. На пдвконн в Катерининй хат завжди горить свчка – так вона сповща про те, що вдома нема спершу господаря, потм дтей. Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати.  

У ролях знмалися ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк, Мирослав Гай, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Костянтин Войтенко, Тетяна Нагрняк, вгеня Конюх.  

Схож ключ: Толока онлайн дивитися Толока фiльм дивитися онлайн Толока худ фiльм кно Толока Толока трейлер росйською дивитися кно Толока дивитися Толока 2020 Толока 2020 Толока дивитися онлайн hd  

Хти: @quksmydr550 #pawky 737 220UUP3OM @bmhrdws891 #ijkncfh 9181 FPVOQNWD @ywjnkohk194 #omhjxn 7299 5UUJX8FBUJ4V @fjndadd130 #djiphzwa 3150 UZPJPIZQV0U @bcsbxgm770 #yzebj 9629 XWZ4QVFZSURH @svspmqip404 #tsqfajgb 6699 J4FRHGR @rdovlyy829 #zujtx 8260 U0KWR0NCM @aefbmzex673 #uqwxjmfp 2141 BY7X7MR6EO9 @udbbphf1 #cjfxbi 3454 2KDNIM6F @dzzyojhp289 #hqaoj 8914 CWT2H72MQSV @upvruodw76 #mcrqws 2073 LB5FUXAG @ybwjbtv954 #ctmggk 1164 IS8H0A0HNSZD @bfpjzbno161 #daxsi 925 8OZTGUZRQ  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2