Очерет бережно, стеблина до стеблини, везуть до ново хати, де на кроквах вже лежать жердини в очкуванн, коли до роботи взьмуться ушивальники, щоби вшити снопами очерету дах. Як повдомлялося ранше, укранський фльм "Вддана" за два вихдн збрав у прокат понад 5,5 млн гривень. Нараз нхто не зна програми, планв. Вона – сильна й молода – знову й знову вдбудову затину”, – зазнача режисер Михайло ллнко. До здйснення сво мр про те, що картину покажуть у кнотеатрах, Михайло Герасимович йшов довгих 53 роки! Однак ще торк режисер з знмальною групою показав свою картину в понад 20 мстах селищах Донецько та Лугансько областей. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. ванна ллнко, виконавиця головно рол та донька режисера каже, що х довго не хотли вдпускати псля показв. См рокв знмався цей фльм, ми, звичайно, хвилюмося.
Його по рзному оцнили, але факт факт – стояли черги. У результат вийшов такий соб щоденник укрансько нац, кнематографчне генеалогчне дерево кожного укранця. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. локац (як тепер кажуть) також сильно вдрзнялися. Також допрем’рний показ фльму-притч Толока вдбувся у Стамбул в рамках Днв укранського кно. Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там.
Особисто мен хотлося б його переглянути рокв через десять, аби порвняти сво враження зараз тод. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал. Дату оголосимо пзнше, разом з нашим дистриб’ютором – компаню Ukrainian Film Distribution”, - зазнача команда фльму. Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбудеться допрем’рий показ фльму Толока, що створений за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини….