Бо сам щоразу, коли дзнаюся про зйомки нового укркно, подумки мало не молюся: Хай у них все вийде, тльки не облажайтеся, пацани! Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc. Так залишилися котики котиками. При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв. – Якою реакця на фльм, читате вдгуки в соцмережах? Тримай! Старий бере .
Кажу - . Он показывает реальность, как было в те времена. Тому на хнй скромний блндаж органзовують масован атаки з танками та бронетранспортерами, як тим доводиться крзь власн жах панку вдбивати. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Зробили три невелик сер, як називаються “Блндаж”. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр. – Хто пдписав?
ми так само. Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. У фльм режисер зробив окремим персонажем. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Сподвамось, ця стаття була корисною для вас.
В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова