Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”!
– Для мене це стало випробуванням. Один з них – вояки йшли на схд з романтичними надями та вдвагою, а на дл все виглядало зовсм по-ншому. З його слв, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни. — Це певна традиця, яка сну з радянських часв.
Так, можна. Поруч – свчки. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих. – Два мсяц. Сьогодн ми мамо вйну образв.
А от його конкуренти не продукували взуального образу взагал. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. так стльки разв, скльки вн поклав людей. потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Вдповдно, у них виника захисна реакця - сховатися та вдсторонитися вд не", - дода вн. Режисером проекту став Володимир Тихий, в актив якого робота "Тамничий острв" (2008).
Нагадамо, за перший вкенд Вддана збрала майже 3 млн грн, що майже вдвч перевищило збори комед Мо думки тих (обидва фльми вийшли в один день). Проте уже протягом другого тижня прокату ситуаця змнилась. Зараз картина посда 12-ту сходинку загального бокс-офсу.