Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. Мен було смшно час вд часу. Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. У кнцевому результат вд Держкно творц отримали фнансову пдтримку на виробництво фльму розмром не ?7,3 млн, як вони початково просили, а ?0,98 млн. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност;
2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Навряд чи. Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня. Поруч нього – Пенальт, командир. Чи пробачить Нашим котикам насмшку над герочним дискурсом АТО/ООС та частина патротично спльноти, для яко жарти з святого неприпустим й ледве що не замовлен з Москви? Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало.
Як не кумедно, але одна з найбльших проблем у нас була саме з назвою. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка. А багато подй фльму засновано на реальних сторях. Торк укранським президентом уперше став не полтик, а людина з шоу-бзнесу, що зграла головного героя сатиричного телесералу. У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов.
У видавництв Фоло вже у 2020 роц вийшла книга Наш котики. Блндаж – трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю фльму. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк. Перейти на сторнку, де можна купити книгу