В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы. А одним из продюсеров фильма является Ульяна Супрун.
За цими героями справд цкаво спостергати, бачити хню еволюцю та дорослшання на вйн. Як повдомля Укрнформ, на прес-конференц в кнотеатр Жовтень Володимир Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Мутабор! – скомандував Радник. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”. Допрем’рний показ
Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Смерть у вишиванц. Як-от Капелан, який взявся нзвдки, загрозливий росйський генерал чи сепаратист-вткач. Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки! Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Для чого? Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. Рч у тм, що добровольц були звичайними укранцями, як не мали шаблонних уявлень про вйну (якщо не брати до уваги радянськ фльми про Другу свтову). Заявлено, що це комедя.
Все? – запиту Мачмонт. Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. Що ж вдрзня Наших котикв вд усх нших фльмв про вйну? Насамперед вдсутнсть пафосу та присутнсть гумору. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Дикий пдбадьорливо хлопнув Професора по плечу. Уврни, что нкто туда н сунтся. Все-таки псля Вавилону’13 вн вм знмати круто про страшн моменти стор Украни. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). У вкнах видно людськ фгури.
Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. У Мнстерств культури, молод спорту кажуть, що 1,6 мльярда гривень, яку видлили на наступний рк, — це завелика сума тльки для грового кно. Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. У Держкно сказали, якщо птчинги, тобто конкурси проктв кно будуть у пдвшеному стан — це вдарить по мджу Украни на вропейському кноринку, з продюсерами якого зараз спвпрацюють укранськ режисери та продакшени. Наступного року в прокат вийде лише всм фльмв, а не 28, як у 2019 роц, а ринок можуть моноползувати для обраних. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно.Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.