В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй.Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого.
Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 – 2015 рокв залишаться надактуальним. Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху. Дикий пдбадьорливо хлопнув Професора по плечу. Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. Також деклька сцен вдбуваються в окупованому Донецьку, де серед геров нескладно пзнати Павла Губарва та Владислава Суркова.
Над фльмом працювали бльше 600 людей. – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Комедя – це коли зала заливаться смхом. Лише це – вже привд його подивитись. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року. У певн моменти можна провести паралел з карикатурними образами Донбасу Сергя Лозниц (проте у Котиках акцент зроблено на укранських вйськових. А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. Зокрема одним з продюсерв стрчки стала колишня в.
Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном. Там! – показав рукою убк бйниц. У ролях - Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.