Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя.
А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко. Ми неполткоректн, тому що ми чесн. Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. Я ж говорив тоб. Мен, як людин, яка мало що любить критикувати або взагал не любить, важко сказати, що фльм не сподобався. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост.
Смерть тут, до реч, дуже кумедний персонаж. багато нших працвникв ще тисяч волонтерв. Протягом 2019 року в Укран з’явиться близько пвсотн фльмв патротичного спрямування, зокрема коштом державно пдтримки. “Це було звичайне життя. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" Лто спалахнув вд обурення:
Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану" за жанром комедйним екшином. Ти просто втомлюшся перелаштовуватися з хвил на хвилю. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. Укранськ фльми — що ще побачити у 2019?
Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Героями у цй трагкомчнй стор виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як стали добровольцями. На позицях, до ц фантастично четврки для виконання секретного завдання, приднуться амбтна журналстка. Без бойового досвду, не знаючи намрв командування навть елементарно не вмючи орнтуватися у найглухшому, з усх можливих позицй фронту, мсц, де навряд-чи може трапитися щось апокалптичне. Але хба вдвага мужнсть патротв не закономрний результат майбутнього грандозного фаско масштабно операц ворога? Вйськов нагороди вже чекають на майбутнх геров Украни…