На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр.
Ззнаться: вони не були заряджен. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Про це пише сайт MOVI GRAM Смлива комедя про вйну на сход нашо держави, яка трива дос, вд укранського режисера Володимира Тихого. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. “Ми знамо Володимира з самого початку, вдколи прийшли на Майдан.
Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. “Фльм знмали протягом чотирьох мсяцв у Чернгвськй област на закритому майданчику. За вухом сигарета. Як-от Капелан, який взявся нзвдки, загрозливий росйський генерал чи сепаратист-вткач. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО.
Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Найвдомш документальн повнометражн фльми режисера — вромайдан. нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Це саме так було. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи. У фльм йдеться про 2014 рк – розпал гбридно вйни Рос проти Украни.